Luchtzuiverende planten bij mij in de buurt?

Resultaten 1 - 24 van 472 · Ontvang gratis verzending voor gekwalificeerde luchtzuiverende kamerplantenproducten of koop vandaag nog online ophalen in de winkel op de afdeling Buitenshuis. Schud de blues van je af met een verademing door je huis te vullen met kamerplanten die de lucht zuiveren. Volgens een NASA-studie schrobben kamerplanten de lucht schoon, voegen ze vocht toe aan droge lucht en zorgen ze voor prachtig groen. Zodra je je favoriete kamerplanten hebt geselecteerd en hun lichtvereisten begrijpt, wil je op zoek gaan naar de beste plekken in je huis om ze te plaatsen.

Overweeg om een vioolbladvijg in een bak naast een bank te plaatsen. Of probeer een unieke container gevuld met dracaena naast je bed. Je kunt ook meerdere slangenplanten groeperen op een salontafel. Of probeer een aglaonema op een schoorsteenmantel of eettafel.

Ontdek de top 20 luchtzuiverende planten die helpen bij het verwijderen van verontreinigende stoffen. Wanneer het binnenshuis wordt geplaatst, is deze populaire jaarlijkse nuttig bij het verwijderen van benzeen en het bieden van stemmingsverbeterende schoonheid aan het huis. Houd er echter rekening mee dat de gerbera-madeliefje het beste doet bij warme temperaturen, op 75 graden of hoger. Onlangs ontdekte onderzoek van money, co, uk dat het zoeken naar luchtzuiverende planten volgens Google Trends met 37% is gestegen.

Nu de wintermaanden snel naderen, is het belangrijk dat onze luchtkwaliteit thuis zo goed mogelijk is. Naast het injecteren van een vrolijke uitbarsting van rood, geel, oranje of roze in uw huis, is de Barberton-daisy een effectieve reiniger van de gifstoffen formaldehyde, trichloorethyleen en benzeen, die te vinden zijn in een reeks huishoudelijke materialen, van verf tot synthetische vezels. Fleur je keuken of woonkamer op met een chrysant. Deze mooie bloemen helpen om een groot aantal gifstoffen eruit te filteren, waaronder ammoniak en benzeen, die vaak wordt aangetroffen in kunststoffen, wasmiddelen en lijm.

Deze krachtige luchtzuiverende plant is momenteel beschikbaar in Canada en onderzoekers vragen goedkeuring van het ministerie van Landbouw voor de verkoop ervan in de Verenigde Staten. Fans van fel, indirect zonlicht, spinplanten sturen scheuten uit met bloemen die uiteindelijk uitgroeien tot babyspinplanten of spiderettes.

Leave a Comment

All fileds with * are required