Waar luchtzuiverende planten kopen?

Resultaten 1 - 24 van 472 · Ontvang gratis verzending voor gekwalificeerde luchtzuiverende kamerplantenproducten of koop vandaag nog online ophalen in de winkel op de afdeling Buitenshuis. Wil je gifstoffen in je huis verminderen en jezelf een frisse neus geven? Het zijn vaak de gifstoffen die je niet kunt zien die het schadelijkst zijn en deze luchtreinigingsinstallaties helpen je gifstoffen te verwijderen en je luchtkwaliteit te verbeteren. Sommige luchtzuiverende planten reinigen ook's nachts de binnenlucht, waardoor ze een zeer goede keuze zijn om in slaapkamers te plaatsen voor een betere nachtrust. Omdat elke plantenfamilie gericht is op gifstoffen die ze absorberen, kopen veel tuinders schone luchtplanten die zich richten op geselecteerde gifstoffen, zoals een vredelelie voor schimmelsporen.

NASA (ja, dat NASA) beveelt rubberboomplanten aan als een van de beste planten die er zijn voor degenen die proberen de lucht schoon te maken. Wanneer u dit voordeel toevoegt aan de verzachtende effecten die planten ons bieden, is het hebben van kamerplanten met schone lucht in huis een win-winsituatie. Veel kamerplanten voor luchtzuivering zoals geldplanten, palmen, spinplanten, boston-varen, bamboe en wasplanten zijn volkomen veilig voor uw huisdier. De luchtzuiverende planten verminderen niet alleen luchtverontreinigende stoffen binnenshuis, maar verbeteren ook de geestelijke gezondheid door angst, hypertensie en depressie te verminderen.

Ugaoo is India's toonaangevende online plantenwinkel met een breed scala aan kamerplanten die uw binnenlucht reinigen en uw huisdecorspel verbeteren. Hoewel het moeilijk is om precies te zeggen hoeveel planten er nodig zijn om binnenlucht te zuiveren, Het wordt aanbevolen om twee middelgrote of grote planten te hebben voor elke 100 vierkante meter (ongeveer 9,3 vierkante meter) binnenruimte.

Leave a Comment

All fileds with * are required