Wat zijn luchtreinigingsinstallaties?

Chlorophytum comosum 'Vittatum' Chrysanten (hieronder) zijn de meest effectieve plant bij het reinigen van de lucht. Door veelvoorkomende VOC's zoals formaldehyde, xyleen en benzeen te elimineren, kan het ook ammoniak absorberen, wat aanwezig is in veel huishoudelijke reinigingsmiddelen en vloersealers. Ongebruikelijk zijn het de bloemen die de chemicaliën uit de lucht halen, dus het kan zijn dat je regelmatig moet vervangen of een paar planten moet roteren terwijl oude bloemen vervagen en er nieuwe knoppen tevoorschijn komen. Spinplanten zijn de perfecte keuze voor nieuwkomers en mensen met een slechte staat van dienst als het gaat om planten.

Ze gedijen goed in indirect zonlicht en overleven in vrijwel elke toestand (het is bekend dat ze overleven bij temperaturen tot 2 graden). Spinplanten sturen ook scheuten van babyspinplanten uit, spiderettes genaamd. Deze gemakkelijk te kweken varen staat bekend om zijn zwaardvormige bladeren, waardoor hij perfect is voor een hangende mand of voetstuk. De Boston Fern gedijt goed in vochtige omgevingen en vereist constant vocht.

Houd ze tevreden met regelmatige verneveling, vochtige grond en plaats ze in indirect zonlicht bij ramen, balkons en patio's. Snijd in de winter de bladeren ongeveer 2,5 cm terug om te helpen regenereren en groeien in de warmere maanden. De ficus komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, het meest binnenshuis gekweekt, de huilende vijg kan tussen de twee en 10 voet hoog worden. Net als de meeste andere luchtreinigers geeft ficus de voorkeur aan helder, in direct zonlicht en wekelijks worden bewaterd, volledig uitdrogen tussen de drankjes.

De Flamingo Lily is de perfecte plant om elke kamer een vleugje kleur toe te voegen, ze bloeien 300 van de 365 dagen per jaar. Ze houdt van fel indirect zonlicht, om één tot twee keer per week water te krijgen en is bijzonder comfortabel in vochtigere omstandigheden zoals je badkamer en keuken. De Lady Palm is een geweldige optie als het gaat om luchtreinigers. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geven deze handpalmen de voorkeur aan koelere temperaturen variërend van 15-23 graden.

Deze jongens kunnen behoorlijk groot worden (tussen de vier en 12 voet hoog) waardoor ze absolute formaldehyde-filtermachines zijn. Ze zijn geweldige toevoegingen binnenshuis omdat ze huisdiervriendelijk zijn en een van de weinige luchtreinigers zijn die dol zijn op een flinke dosis vol zonlicht. Trakteer uzelf op een abonnement - Bespaar tot 25%. Onlangs ontdekte onderzoek van money, co, uk dat zoekopdrachten naar luchtzuiverende planten volgens Google Trends met 37% zijn gestegen.

Nu de wintermaanden snel naderen, is het belangrijk dat onze luchtkwaliteit thuis zo goed mogelijk is. Naast het injecteren van een vrolijke uitbarsting van rood, geel, oranje of roze in uw huis, is de Barberton-daisy een effectieve reiniger van de gifstoffen formaldehyde, trichloorethyleen en benzeen, die te vinden zijn in een reeks huishoudelijke materialen, van verf tot synthetische vezels. Fleur je keuken of woonkamer op met een chrysant. Deze mooie bloemen helpen om een groot aantal gifstoffen eruit te filteren, waaronder ammoniak en benzeen, die vaak wordt aangetroffen in kunststoffen, wasmiddelen en lijm.

Engelse klimop is een van de beste luchtzuiverende planten, volgens een NASA-studie. Ze kunnen gifstoffen verwijderen zoals formaldehyde, benzeen, xyleen en tolueen. Sommige onderzoeken beweren ook dat ze schimmel en ontlasting in de lucht kunnen verminderen. Hedera helix absorbeert ook vocht en kan nuttig zijn bij het handhaven van uw ideale zomervochtigheidsgraad.

Spinplanten behoren tot de gemakkelijkste luchtzuiverende kamerplanten om te kweken, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor beginners of vergeetachtige eigenaren. Fans van fel, indirect zonlicht, spinplanten sturen scheuten uit met bloemen die uiteindelijk uitgroeien tot babyspinplanten of spiderettes. Beroemd als bijna onverwoestbaar, is de Chinese groenblijvende plant de beste luchtzuiverende plant voor beginners. Sommige kamerplanten hebben echter extra luchtzuiverende voordelen, waardoor ze een populaire aanvulling zijn op thuis- en kantoorontwerpen.

Met glanzende, hartvormige bladeren is de hartbladige philodendron een waardige aanvulling op uw luchtzuiverende kamerplantencollectie. Bovendien maken de prachtige witte bloemen en lichte geur deze krachtige luchtzuiverende plant een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren. Als u besluit om een luchtzuiverende kamerplant te kopen, houd er dan rekening mee dat één plant alleen de luchtkwaliteit binnenshuis niet significant kan verbeteren. Fittonia, ook wel bekend als de zenuwplant of mozaïekplant, is een populaire luchtzuiverende kamerplant vanwege zijn weelderige bladeren met patronen.

Deze krachtige luchtzuiverende fabriek is momenteel beschikbaar in Canada en onderzoekers vragen goedkeuring van het ministerie van Landbouw voor de verkoop ervan in de Verenigde Staten. De potmoeder, ook wel bekend als de moeder van de bloemist, wordt niet voor niets beschouwd als een van de beste luchtzuiverende kamerplanten. .

Leave a Comment

All fileds with * are required