Zijn luchtzuiverende planten?

Gouden pothos (Epipremnum aureum) Ook bekend als duivelskop, deze plant kan zo dichtbij zijn als planten onverwoestbaar kunnen worden. Het bloeit onder verschillende omstandigheden en kan tot 8 voet lang worden. Het wordt ook beschouwd als een van de meest effectieve luchtreinigers binnenshuis voor het verwijderen van gewone gifstoffen. Onlangs ontdekte onderzoek van money, co, uk dat het zoeken naar luchtzuiverende planten volgens Google Trends met 37% is gestegen.

Nu de wintermaanden snel naderen, is het belangrijk dat onze luchtkwaliteit thuis zo goed mogelijk is. Naast het injecteren van een vrolijke uitbarsting van rood, geel, oranje of roze in uw huis, is de Barberton-daisy een effectieve reiniger van de gifstoffen formaldehyde, trichloorethyleen en benzeen, die te vinden zijn in een reeks huishoudelijke materialen, van verf tot synthetische vezels. Fleur je keuken of woonkamer op met een chrysant. Deze mooie bloemen helpen om een groot aantal gifstoffen eruit te filteren, waaronder ammoniak en benzeen, die vaak wordt aangetroffen in kunststoffen, wasmiddelen en lijm.

Planten zijn onmisbaar voor het menselijk leven. Door fotosynthese zetten ze de koolstofdioxide die we uitademen om in verse zuurstof, en ze kunnen ook gifstoffen verwijderen uit de lucht die we inademen. Engelse klimop is volgens een NASA-studie een van de beste luchtzuiverende planten. Ze kunnen gifstoffen verwijderen zoals formaldehyde, benzeen, xyleen en tolueen.

Sommige onderzoeken beweren ook dat ze schimmel en ontlasting in de lucht kunnen verminderen. Hedera helix absorbeert ook vocht en kan nuttig zijn bij het handhaven van uw ideale zomervochtigheidsgraad. Met glanzende, hartvormige bladeren is de hartbladige philodendron een waardige aanvulling op uw luchtzuiverende kamerplantencollectie. Maar voor planten om de lucht daadwerkelijk te verbeteren, zelfs in een compact appartement, heb je een concentratie kamerplanten nodig die alleen de meest toegewijde plantenliefhebbers daadwerkelijk kunnen bereiken.

Bovendien maken de prachtige witte bloemen en lichte geur deze krachtige luchtzuiverende plant een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren. Sommige kamerplanten hebben echter extra luchtzuiverende voordelen, waardoor ze een populaire aanvulling zijn op thuis- en kantoorontwerpen. Bekend als bijna onverwoestbaar, is de Chinese groenblijvende plant de beste luchtzuiverende plant voor beginners. Als u besluit om een luchtzuiverende kamerplant te kopen, moet u er rekening mee houden dat één plant alleen de luchtkwaliteit binnenshuis niet significant kan verbeteren.

Fittonia, ook wel bekend als de zenuwplant of mozaïekplant, is een populaire luchtzuiverende kamerplant vanwege zijn weelderige bladeren met patronen. The Sill, een online plantenwinkel die zijn Millennial bonafide communiceert door dikke serifs en grote vlekken witte ruimte, somt plantensoorten op basis van de gifstoffen in de lucht die ze het beste kunnen verwijderen. De potmoeder, ook wel bekend als de moeder van de bloemist, wordt niet voor niets beschouwd als een van de beste luchtzuiverende kamerplanten.

Leave a Comment

All fileds with * are required