Welke luchtzuiverende planten zijn veilig voor katten?

Top 6 huisdiervriendelijke, luchtzuiverende kamerplantenSlangenplant. Ook bekend als de salonpalm, de bamboepalm (Chamaedorea seifrizii) is een winterharde, onderhoudsarme luchtzuiverende plant met een hoge schaduwtolerantie. De wasachtige groene bladeren kunnen verleidelijk zijn voor een plantendeelnemend huisdier, en dat is prima. Bamboe palmplanten zijn veilig voor honden en katten, Dr.

Hij deelt graag en veilig de zonnige stoel bij het raam met uw kat of biedt de perfecte luifel voor het bed van uw hond. De spinplant geeft de voorkeur aan helder tot matig indirect licht en zal trossen kleine witte bloemen ontkiemen. Plaats hem in een hangmand of op een plank in de buurt van waar u en uw huisdier een dutje doen, zodat u allebei schone lucht kunt opnemen terwijl u sluimert. De gebedsplant, of maranta leuconeura, dankt zijn naam aan de manier waarop de groen-geel bonte bladeren's nachts als handen samenvouwen, vergelijkbaar met hoe uw hond of kat zich voor het slapengaan opkrult.

Dimock zegt dat ze veilig zijn voor huisdieren, geven de voorkeur aan weinig indirect zonlicht, waardoor ze een ideale manier zijn om de lucht in de favoriete wasruimte of schuilplaats in de kelder van uw huisdier te zuiveren. De Boston-varen, of nephrolepis exaltata, is een weelderige, onderhoudsarme plant die geniet van frequente verneveling en indirect licht. De liefde voor vocht en luchtzuiverende eigenschappen van deze huisdierveilige plant maken het de perfecte aanvulling op de badkamer of een schaduwrijke veranda waar uw hond en kat een beetje van het buitenleven genieten. Je vindt er meer dan 350 budgetvriendelijke schoonmaaktips die het schoonmaken zoveel gemakkelijker maken.

Misschien wil je spinplanten hoog en buiten bereik zetten om de planten te beschermen. Salvia rosmarinus, algemeen bekend als rozemarijn, deze plant is een groenblijvend kruid dat niet giftig is voor huisdieren. Rozemarijn heeft volle zon nodig (6-8 uur) en is gevoelig voor te veel water geven. Rozemarijn is niet alleen een geurige en aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur met zijn donkergroene bladeren en blauwpaarse bloemen, het is ook een populair kruid dat wordt gebruikt bij het koken.

True Palms zijn geweldige onderhoudsarme planten die niet giftig zijn voor huisdieren. Ze groeien goed bij weinig licht, waardoor ze binnenshuis gemakkelijk te verzorgen zijn. Huisdierveilige soorten zijn onder meer Areca, bamboe, paardenstaart en salonpalmen. Houd er rekening mee dat sagopalmen giftig zijn voor huisdieren en moeten worden vermeden in huisdiervriendelijke huishoudens, maar hoewel „palm” in de naam van deze plant staat, is de sago geen echte palm.

De Money Tree, of geldplant, is een bijzonder goede keuze voor iedereen met astma- of longproblemen, of mensen die in smoggy, vervuilde steden wonen. Na het lezen van de geweldige lijst van 30 planten die de lucht in je huis kunnen ontgiften bij Sound Body Life, begonnen we ons af te vragen welke van deze planten veilig zijn voor katten en honden. Hoewel ik graag zou willen dat de lucht in mijn huis gezonder en van hogere kwaliteit is, zou ik zeker niet per ongeluk een harige vriend willen vergiftigen. Daartoe heeft ons crackteam van onderzoekers de lijst van 30 planten die in het Sound Body Life-artikel worden benadrukt, vergeleken met de gegevens die worden aangeboden door de ASPCA.

Heel erg bedankt - ik zou een artikel op Facebook tegenkomen voor het gebruik van planten om je huis te ontgiften, maar was zo erg op mijn hoede om ze veilig te gebruiken in combinatie met mijn 3 huiskatten %26 mijn hond. Dus, na veilige planten voor katten %26 honden te hebben gegoogeld, was verheugd om deze uitgebreide lijst te vinden. Een studie van Sass %26 Belle (opent in een nieuw tabblad) bewees dat als het gaat om wat mensen zoeken in kamerplanten, er een opname is geweest in zoekopdrachten naar bepaalde kenmerken, waaronder huisdiervriendelijke en luchtzuiverende planten. Uit gegevens bleek een stijging van +210% voor hondvriendelijke kamerplanten, en een toename van +107% bij degenen die op zoek zijn naar kattenvriendelijke variëteiten in het bijzonder.

Het is niet verwonderlijk bekend als de zigzagcactus, deze huisdiervriendelijke kamerplant komt oorspronkelijk uit Mexico en is een prachtige aanvulling op je leefruimte, omdat hij niet alleen eenvoudig te verzorgen is, maar ook zal bloeien als hij gelukkig is. Bamboe Palm voor katten, ook wel bekend als de salonpalm, is een favoriet onder kamerplanten vanwege zijn elegantie en hoogte. Deze prachtige plant houdt van fel licht, maar niet van direct zonlicht en is gemakkelijk te onderhouden. Het beste van alles is dat de wasachtige groene bamboepalm veilig is voor katten.

De Areca Palm, zoals je al geraden had, is een soort van de palmboom en komt oorspronkelijk uit Madagaskar. Het is een grote, onderhoudsarme kamerplant, ideaal voor huizen en kantoren. Ze zijn gemakkelijk te kweken, zowel buiten als binnen. De Areca Palm reinigt niet alleen de lucht, maar laat ook indruk achter in de kamer.

Met zijn weelderige groene bladeren geeft het een mooie touch aan je leefruimte. Bekijk deze zaden en plant hier je eigen Areca Palm. De Money Tree Plant wordt beschouwd als 'een geluksboom' en brengt geluk en geluk voor iedereen die er een heeft. Bovendien helpt deze geliefde boom schadelijke luchtverontreinigende stoffen binnenshuis te verwijderen en is het een uitstekende keuze voor iedereen met astma, longproblemen of die in een vervuilde omgeving leeft.

De Boston Fern is een populaire kamerplant, geliefd om zijn kleine groene bladeren die over de pot buigen. Het is een onderhoudsarme plant die geniet van indirect zonlicht en regelmatige verneveling van de bladeren. De Spider Plant is een andere fantastische luchtzuiverende plant die veilig is voor huisdieren. De Moth Orchid is een ideale aanvulling om in huis te hebben, met zijn unieke, kleurrijke bloemen en luchtzuiverende eigenschappen.

Het zijn geweldige, duurzame vaste planten en zijn gemakkelijk te kweken. Als extra bonus bloeien ze het hele jaar door en zijn ze onderhoudsarm. Net als de Boston-varen, is de Giant Sword Fern een uitstekend accessoire voor het huis en ook veilig voor huisdieren. Ze zijn ook ideaal om in manden te hangen, waardoor je een weelderig decoratief gevoel krijgt rond het appartement.

Voor een dier kunnen planten eruit zien als speelgoed, dus door ze hun eigen huisdierveilig speelgoed te geven om mee te spelen, kan het helpen om ze af te leiden en uit de buurt van je planten te houden. luchtzuiverende planten zijn een natuurlijke en mooie manier om insluitsels te verwijderen uit het huis dat u en uw huisdier delen. Sinningia speciosa-planten zijn populaire geschenkplanten rond feestdagen zoals Valentijnsdag en Moederdag. Met glanzend, elliptisch en donkergroen gebladerte - De rubberplant is een verleidelijk ogende plant voor binnenshuis.

Hier zijn 10 van de beste luchtzuiverende planten die niet giftig zijn voor huisdieren en deze kamerplanten reinigen de lucht van VOS en zijn NASA-goedgekeurd. De rubberplant (Ficus elastica) is in feite giftig voor katten, maar de Amerikaanse rubberplant (Baby rubberplant) die eigenlijk een peperomia is, is dat niet. Dus hoe effectief zijn kamerplanten in het filteren van lucht? Kamerplanten kunnen tot op zekere hoogte de kwaliteit binnenshuis verbeteren, maar misschien niet zoveel als je zou hopen. Hoewel je misschien de griezelige kruipers krijgt die gewoon de naam lezen, is de Spider Plant eigenlijk een unieke kamerplant met zijn lange groene bladeren geaccentueerd door een witte streep in het midden.

Bromelia-bromeliaceaEponytail Palm-Beaucarnea RecurvataPurple Waffle Plant-Hemigraphis AlternataRoyal Velvet-Gynura AurantiacahaworthiBinnenplanten Effectiviteit Als u op zoek bent naar manieren om de kwaliteit van de lucht in uw huis te verbeteren, vraagt u zich misschien af of een luchtreiniger of planten de betere is keuze. Ik heb deze blog gemaakt om praktisch verzorgingsadvies voor kamerplanten te geven voor beginnende ouderplanten en kleine appartementsbewoners. Planten veilig voor katten %26 honden Als u op zoek bent naar planten die veilig zijn voor zowel katten als honden, zult u dol zijn op al deze prachtige opties. .

Leave a Comment

All fileds with * are required